Това каза в , Иво Беров. Например, като кажеш на Борисов

...
Това каза в , Иво Беров. Например, като кажеш на Борисов
Коментари Харесай

Иво Беров: Пътната карта за Турски поток е може би най-големия ...

Това сподели в, Иво Беров.

 

" Например, като кажеш на Борисов какво става с “Турски поток ” и откритата карта, той незабавно споделя голяма нелепост и никой не го вижда. Той сподели, “да, този поток е единственото печелившо дружество в България. Това по този начин си минава, като че ли всички са привикнали на този метод на говорене и по този начин наречените анализатори, които не са никакви анализатори, никой не дава отговор. По този метод като се сблъскат две противоположни изказвания, едното е за а другото са безспорните нелепости на Бойко Борисов и си минава ". 

" Избирателите си споделят. “ами то по-скоро Бойко е прав, тъй като той строи автомагистрали и приказва с доста безапелационен глас ". 

" Серизоните партии, в каквито е и акад. Денков, не биха се занимавали с този метода на изложение ", сподели Беров.

" Бих желал да обясня за какво партии като “Продлжаваме смяната ” направиха тази " чудовищна " коалиция, откакто години наред говореха срещу Бойко Борисов и за какво изпраха Борисов ". 

" Първото нещо е, че Бойко Борисов не беше изпран от ПП-ДБ, той беше изпран от българския гласоподавател, който нагледно мислеше по следния метод, “да, той може тука нещо да е позгрешил, даже да е пооткрадвал малко, само че той е готин и строи автомагистрали ”. Тук беше неговото в началото изпиране. След това ПП-ДБ не можеше да го изпере посредством правосъдната система, тъй като както всички знаят тя тук не работи и до неотдавна обслужваше Бойко Борисов ".

" Третото, най-важно е, те го изпраха политически, да, само че каква беше другата опция, да кажат, “да, ще създадем няаква коалиция, сглобка или каквото и да било там и ще изневерим на нашите гласоподаватели ” и отсам въпросът е какво следва, тъй като овсен всичко друго политиката е и въпрос на разсъдък и комбиниране на ползи. Това, което следва е доста по-лошо, от това, което е в този момент ".

" Смисълът на влизането на ПП-ДБ в новата настройка, в която ръководи с ГЕРБ е различен ". 

" Какво е нужно да имаме спарведливост и естествена правосъдна система, която фактически да се бори с корупцията. Промените в Конституцията единствено основават опция за основаване на правова страна. Нямаше да има потребност от конституционни промени в случай че имаше почтен човек за основен прокурор ". 

" Най-важното, което би трябвало да се направи сега и то под натиска на ПП-ДБ и най-много посредством публичен напън е освен в друготи регулаторни органи, само че и във Висш съдебен съвет да се назначат свестни хора, които да изберат един допустим за всички основен прокурор ".

" Тук бих желал да кажа нещо, което може би и ПП-ДБ и ГЕРБ биха отхвърлили, само че за какво в избирането на тези ргани да не се одобряват и оферти на Българска социалистическа партия да вземем за пример. Поне сега и те са заинтересувани да има промени в правораздаването, посредством които България в действителност да се трансформира в правова страна. Какво пречи да има плаващи болшинства? Да се каже, “да, ние сме правова страна ”, затова ние назначаваме хора, които са признати и уважавани ", изясни Иво Беров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР